Cele mai interesante petreceri tematice pentru aniversarea zilei de nastere

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 26 apr 2018, 16:30

Petrecerile tematice pentru ziua de nastere sunt in trend in toata lumea. Acestea pot fi atat de distractive si inedite incat sa-i surprinda cu adevarat pe invitati.

Daca ziua ta de nastere este vara poti face o petrecere la mare

Pentru a avea o petrecere de neuitat trebuie sa faci o calatorie la mare. Acesta este un loc minunat pentru a petrece in stil marin, unde invitatii se pot bucura de plaja, de apa marii si de soare. Apa marii este superba, te fascineaza de fiecare data, ai putea sa o privesti ore intregi.

La mare te distrezi mereu, mai ales atunci cand esti in compania persoanei iubite sau cu prietenii. Cu siguranta marea este alegerea perfecta pentru petrecerea ta, indeosebi daca aceasta este organizata la un restaurant pe plaja. Mancarurile sunt delicioase la mare, preparatele din peste si fructe de mare. 

O petrecere la un restaurant in oras

Exista restaurante, cluburi, cafenele – locuri interesante pentru a sarbatori ziua de nastere in compania rudelor sau a prietenilor. Alege o astfel de locatie si vei vedea ca este foarte simplu sa ai un program de divertisment si un meniu deosebit fara sa faci nimic. Desigur asta inseamna cateva costuri din partea ta, dar pana la urma este ziua ta si trebuie sa ai grija ca invitatii sa se simta grozav la petrecere. 

O petrecere la un parc de distractii

O alta optiune pentru ziua de nastere este sa mergi la un parc de distractii. Desigur ai diferite variante in aer liber: 

• La piscina plutitoare Tiki Village din Iasi.

• Aqua Magic in statiunea Mamaia. Parcul are diferite zone de distractie: Waterplayground, Lazy River, Baby Pool, Mega Pipe, Super Crater si altele. 

• Parcul de ape termale Therme Bucuresti, care cuprinde: zona cu piscine, palmieri si jacuzzi The Palm; zona cu tobogane si piscine Galaxy; zona Elysium cu saune, tratamente de infrumusetare, restaurante, piscine si gradina exotica.

• Terra Park Bucuresti cu locuri de distractie pentru adulti si copii.

• Paradisul Acvatic Brasov are piscine, saune, tobogane de apa, centru de sport si relaxare.

• Divertiland Aqua Park Bucuresti cu piscine, tobogane de apa, magazine si restaurante.

• Aqua Park President Baile Felix cu 13 piscine si zona de agrement pentru copii. 

De asemenea poti opta pentru a merge la un complex sportiv unde sa te distrezi cu prietenii jucand biliard sau bowling.  

O petrecere in stil cazino

Aceasta ar fi o idee interesanta, oarecum neobisnuita, dar care te va face sa te simti grozav de ziua ta de nastere. Este placut sa petreci cateva ore la un cazino macar o data in viata, pentru a vedea daca ai noroc.

Asta nu inseamna sa cheltui sume mari de bani, ci doar atat cat sa te distrezi, sa joci cateva jocuri la poker, blackjack sau ruleta. La Casino prietenii pot purta rochii si costume de seara, mai ales daca este o locatie mai selecta unde se impune un anumit cod vestimentar. 

O petrecere in pijamale

Daca te decizi sa faci o petrecere de acest fel ai oportunitatea de a reveni la perioada adolescentei cand te distrai cu prietenele de varsta ta. Desi ai crescut si acum esti o persoana adulta, un astfel de eveniment te poate scoate din monotonia vietii de zi cu zi. Organizarea unei petreceri in pijamale este un lucru destul de simplu si foarte distractiv. 

Acest tip de adunare cu prietenii este deja in trend, a castigat popularitate in ultimii ani. Se practica in copilarie, la varsta adolescentei dar si de studenti si adulti. Ideea este sa organizezi petrecerea undeva intr-un mediu confidential, acasa, iar aici sa se respecte un cod vestimentar. Atmosfera este foarte placuta, oaspetii trebuie sa fie imbracati in pijamale, ceea ce este din start un motiv de distractie. Se poate face si un concurs de karaoke sau se pot juca diferite jocuri, si desigur nu poate lipsi nici bataia cu perne, atat de distractiva si de renumita. 

Pentru ca distractia sa fie asigurata la petrecerea ta, poti inchiria o cabina fotografica de pe AltoPhotoBooth.ro. Acesta este cel mai simplu mod de a trai momente comice si amuzante cu invitatii creativi si joviali la petrecerea ta. Cu o cabina fotografica poti anima distractia realizand poze haioase care starnesc glume si zambete cu lacrimi. 

Pozele sunt de o claritate foarte buna iar recuzita perfect adaptata pentru orice tip de petrecere. In functie de eveniment ai posibilitatea de a alege cabina fotografica pe care o consideri ca fiind mai potrivita, fundalul acesteia, decorul, culoarea, printul si extraoptiunile.   

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.