Cream face dezvaluiri despre comportamentul dur al lui Giani Kirita! Ce a vazut la fostul fotbalist in lunile in care a trait alaturi de el

Editor Web: Silviu Bunea Autor: C.I.
Actualizat: 02 mai 2018, 15:40
video Foto(4)

Giani Kirita s-a comportat pana acum ca un adevarat lider la Exatlon!

Giani Kirita este contestat de fanii “Razboinicilor” la Exatlon! Multi l-au acuzat de duritate verbala si de lipsa de sportivitate fata de unii dintre concurentii din Republica Dominicana. Pe de alta parte insa, Kirita este aparat de fostii colegi, care merg pe ideea ca fara el nu ar fi existat echipa “Faimosilor”.

“Fara Giani, “faimosii” nu ar mai fi avut un lider! El ne imbarbata, ne dadea incredere sa mergem mai departe, chiar daca uneori eram cazuti la pamant.

Am trecut prin multe greutati acolo. Eram prieteni intre noi, din cauza lui si chiar nu mi-as inchipui Exatlon-ul fara el! Insa, din exterior se vede altfel, Kirita pare un vulcanic, care face orice pentru reusita.

Nu este deloc asa, are foarte multe sentimente si este un om minunat. Voia intotdeauna sa faca tot ce era mai bine pentru noi si cred ca adevaratul motiv al duritatii sale in Republica Dominicana are legatura cu faptul ca s-a detasat dintre noi si ne-a dus la

victorii ca un antrenor. De altfel, el vrea sa devina unul, fireste la fotbal, sportul pe care l-a practicat cu mare succes”
, a spus Cream 

 

Taguri: