Horoscop Nostradamus 2018 - 2050: Saturn in Capricorn. Astrele ofera o lectie dura pentru trei zodii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mai 2018, 12:41

Saturn în Capricorn are capacitatea de a transforma totul, recomandăm să concepeţi un plan deoarece aceste proiecte vor fi pentru următorii 29 de ani.

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulţi vor învăţa să trăiască cu adevărat, să aprecieze ceea ce au dobândit, să conştientizeze dacă ura le este de folos, ne vom întoarce la obiceiurile de demult.

Saturn înseamnă reguli, muncă grea, restricţie, răbdare, structură. Saturn are capacitatea de a transforma totul în jurul nostru, dacă evident vom munci pentru a realiza ceea ce ne propunem. În caz contrar, ne va oferi o lecţie dură, în urma căreia vom reveni cu picioarele pe pământ.

Cei care au muncit ani la rând dar şi cei au profitat de munca lor acum vor fi scoşi în faţă, nimeni nu va mai profita de ei, cu alte cuvinte, se vor răzvrăti.

Până la sfârşitul tranzitului lui Saturn în 2050, toţi ne vom schimba atitudinea asupra unui domeniu din viaţa noastră.

BERBEC
Pentru nativii Berbec această schimbare din data de 20.12.2017
va aduce mai multă ambiţie, tenacitate în atingerea scopurilor. Tot ce aţi conceput la nivel de viziune, sub influenţa lui Pluto până acum, în urma acestui tranzit va fi dus la superlativ, de aceea recomandăm gestionarea cu atenţie a energiei.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.