Horoscopul lui Nostradamus. Cele 5 zodii care se vor imbogati

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 mai 2018, 10:04

Profeţiile lui Nostradamus au iscat întodeauna controverse, însă multe dintre ele s-au adeverit.

Celebrul prezicător din secolul XVI-lea a scris şi despre zodii, având bogate cunoştinţe în medicină şi astrologie. Despre cinci zodii a prezis prosperitate. Iată zodiile care vor avea un viitor lipsit de griji, bunăstare finaciară.
 
VĂRSĂTOR
Ai trecut prin absolut foarte multe la viaţă ta şi ai luptat pentru a ajunge departe, ei bine toată muncă ta va prinde roade şi vei fi extrem de răsplătit pentru absolut tot ceea ce ai făcut.

Urmează nişte zile extrem de bune pentru tine. Vei avea un magnet foarte mare la bogăţii şi vei câştiga peste absolut oriunde te vei duce extrem de multe.
 
SCORPION
Viaţă ta nu a fost nici pe departe una atât de bună, tocmai de aceea a venit momentul unei schimbări, momentul în care vei pune capăt supărării sau stresului acumulat în ultima perioadă, vei culege foarte multe câştiguri din urmă a ceea ce ai lucrat şi vei avea o mână plină cu noroc.

Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.