Horoscop saptamanal Urania 12 – 18 mai 2018. Uranus intra in zodia Taurului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 mai 2018, 11:56

Horoscop săptămânal Urania 12 – 18 mai 2018. Uranus va intra în zodia Taur. Iată previziunile Uraniei pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC. Între 12 şi 13 mai seara, energie, încredere, dinamism, dorinţă de a se implica, de a fi activ, de a se angaja în diferite activităţi, cele mai multe în interes personal.

Între 13 mai, după ora 21:06′, şi noaptea de 15 mai, banii îi preocupă pe Berbeci, le mobilizează gândurile şi activitatea. Pe fond, contextul nu este negativ dar, din cauza premizelor majore pe care le ridică planetele care tranzitează casa a II-a, senzaţia este de dificultate.



Se prefigurează o schimbare provocată de Luna Nouă în Taur care se va produce pe 15 mai şi care le va da posibilitatea să pună bazele unei noi activităţi sau a unei abordări diferite a felului în care îşi vor valorifica forţa de muncă.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.