3 zodii cu ghinion in dragoste in aceasta vara!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 mai 2018, 12:12

Pregăteşte-te din timp să faci faţă oricărei provocări pe care ţi-o aduce pe plan amoros vara 2018, află din rândurile de mai jos dacă astrele te-au trecut pe lista ghinioniştilor sau nu.

Iată care sunt zodiile care vor avea ghinion în dragoste în această vară:
 
Rac
Povestea de dragoste pe care ai început-o la finalul anului trecut s-a terminat brusc în primăvara asta. Fie că te-a părăsit el, fără explicaţii sau aţi luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate, ia-ţi gândul de la acea relaţie. Probabil sună dur şi radical, dar în câteva luni te vei uita în urmă şi vei vedea că aceasta a fost cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat.

Lunile de vară vor fi în mod deosebit mai apăsătoare pentru tine, mai ales în preajma zilei tale de naştere. Vei vedea peste tot în jur cupluri îndrăgostite până peste urechi, în vreme ce tu nu ai pe cineva alături de care să-ţi faci planuri de vacanţă. Totuşi învaţă să foloseşti această pauză în viaţa sentimentală în favoarea ta. Transformă timpul pierdut plângând după el în timp în clipe de meditaţie, relaxare şi cunoaştere mai bună de sine.
Astfel, spre final de august îţi vei reveni tot mai mult şi vei fi pregătită pentru o nouă iubire.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.