Burcu Kiratli din "Dragoste si ura", marturisiri uluitoare din culisele serialului de succes! "Am invatat ca pentru iubire trebuie sa sacrifici totul!" Cat de mult se aseamana cu personajul "Mavi" si ce relatie are cu Emrah Erdogan si cu ceilalti colegi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mai 2018, 15:56
video Foto(8)

Burcu Kiratli este considerata una dintre cele mai frumoase si talentate actrite ale momentului in Turcia!

Suprinsa chiar pe platourile de filmare de catre echipa "WOWbiz", Burcu Kiratli a acceptat sa acorde un scurt interviu despre experienta inedita pe care o traieste alaturi de colegii sai pe platourile de filmare ale serialului "Dragoste si ura", de aproape doi ani de zile.

"Eu si Mavi semanam, pentru ca, la fel ca Mavi, sunt incapatanata si pentru ca nu accept nedreptatea, spun mereu ceea ce gandesc! Sunt directa!", a spus Burcu Kiratli.

"Eu si Emrah ne intelegem foarte bine si in afara platoului! Si nu ma inteleg bine numai cu Emrah ci si cu toti actorii, cu toata echipa! Asta este partea cea mai frumoasa! Nu ca in alte seriale unde actorii nu se inteleg!", a adaugat Burcu.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.