Vezi unde isi cheltuie banii vedetele din Romania: 3 locatii de fite pe care sa nu le ratezi!

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 16 mai 2018, 13:24

aca aruncam o privire de ansamblu la imaginea showbizului din Romania, am putea folosi un singur cuvant pentru a o descrie: “opulenta”.

Vedete noastre nu isi refuza nicio placere, oricat de costisitoare, iar darnicia lor se reflecta si in sumele exorbitante de pe notele de plata pe care le achita in  locatiile de fite. Esti curios sa vezi unde isi cheltuie starurile banii? Iti dezvaluim cele 3 locatii din capitala pe care acestea le frecventeaza si pe care nu trebuie sa le ratezi nici tu!

Cluburile din nordul capitalei, magnet pentru dive si baietii de oras

 

Cluburile din nordul capitalei functioneaza ca un adevarat magnet pentru divele puse pe distractie si pentru baietii de oras cu conturile pline. Soseaua Nordului pare sa devina drumul preferat al acestora, caci in aceasta zona  se cheltuie, pe o seara de club, sume colosale, la care multi dintre noi doar viseaza. BOA, Nuba sau Bonton sunt doar trei dintre locurile in care vedetele cheltuie banii pe banda rulanta, intrecandu-se parca intr-o competitie a notelor de plata.  

Zona Floreasca, locul in care gustul mancarii isi merita toti banii

Vedetele au gusturi culinare foarte fine, asa ca nu este de mirare ca acestea isi petrec timpul in resturantele exclusiviste din capitala. Starurile noastre cu dare de mana prefera restaurantele din zona Floreasca, recunoscuta ca fiind un adevarat pol al restaurantelor de lux. Una dintre locatiile pe care vedetele le frecventeaza pentru a lua masa alaturi de prietenii lor mai mult sau mai putin celebrii este chiar City Grill, un local care imbina, atat in design cat si in preparate, traditionalul si modernul. Asadar, daca vrei sa te rasfeti si tu ca vedetele autohtone, viziteaza acest restaurant sector 1.

Centrul Vechi, locatia care ofera oportunitati diverse de distractie

Centrul Vechi al Bucurestiului ofera, weekend de weekend, diverse oportunitati de distractie. Locatia are tot ce vrei, de la pub-uri fara pretentii, in care poti sa bei linistit o bere si sa te uiti la meciul de fotbal al echipei preferate, pana la localuri de karaoke unde poti asculta si fredona versurile melodiilor preferate.

Vedetele din Romania viziteaza si ele, destul de des, zona Centrului Vechi din capitala, in vanatoarea dupa cele mai tari cluburi in care pot sa petreaca si sa-si cheltuie, fara regrete, banii. Muzica buna, meniurile ofertante de bauturi si hostessele care isi pun la bataie toate armele pentru a te convinge sa te alaturi distractiei sunt doar cateva dintre motivele pentru care celebritatile noastre prefera Centrul Vechi.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.