Ar pleca Ilinca Vandici la Exalon, dupa exemplul Andei Adam? Vezi ce spune frumoasa vedeta Kanal D

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Lili Lascar
Actualizat: 17 mai 2018, 17:31

Ilinca Vandici este una dintre telespectatoarele infocate ale emisiunii Exatlon. Una dintre concurentele preferate ale ei a fost Anda Adam.


Ei bine, am intrebat-o pe Ilinca Vandici, o alta vedeta pasionata de sport, cu o conditie fizica buna, daca ar participa la Exalon. Prezentatoarea fashion show-ului "Bravo, ai stil! All Stars", care are un baietel in varsta de 10 luni, ne-a spus: "Mi-e foarte greu sa raspund la aceasta intrebare. Poate ca as accepta o astfel de propunere, poate nu. N-ai de unde sa stii unde te duce viata sau ce se va intampla.
Daca ar fi sa pot sa aleg, sa fie un moft, nu as face acest pas, dar o admir pe Anda pentru ca a avut curajul si la fel pe toate mamicile care ar face asta. Eu m-am desprins mai putin de bebe, cateva ore cat am fost la munca sau o saptamana cat am stat intr-o vacanta... Lasand insa la o parte show-ul de divertisment, Anda, ca orice mama, face ce este mai bine pentru copilul ei.
In viata oricarei mame, prioritatea este copilul", a declarat Ilinca Vandici.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.