Prima reactie a Larisei dupa ce a fost eliminata de la EXATLON! Ce a dezvaluit concurenta din echipa Faimosilor despre Vladimir Draghia si Catalin Cazacu: "Nu stiu daca ar trebui sa zic"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 mai 2018, 08:51

Dupa un duel in care fiecare concurent a dat ce a fost mai bun din el, Larisa si Vladimir Draghia au fost cei nominalizati pentru eliminare la EXATLON.

In urma voturilor publicului, Larisa a fost cea care a parasit competitia. Inainte de a parasi Arena, ea a avut un ultim mesaj emotionant adresat atat Faimosilor, cat si Razboinicilor.

"Ma bucur ca a ramas Vlad si, nu stiu daca ar trebui sa zic, dar ei tot vorbeau intre ei ca eu o sa raman pana in finala doar pentru ca sunt fata si trebuie sa ramanem.

Ma bucur ca s-a intamplat asa si nu au avut dreptate! Chiar ma bucur mult ca a ramas Vlad, eu cred ca merita sa ramana pana in finala! Le urez tuturor succes!

"Acum ca am ajuns aici in Arena, dupa ce am discutat, chiar cred ca asta a fost scopul: ca eu sa trec peste decesul tatalui meu si sa fac un prim pas in a ma schimba.

Asa a fost sa fie, iau totul cum vine. Ma bucur pentru tot ceea ce am trait aici, ma bucur ca i-am cunoscut. Le urez succes tuturor!

"De abia astept sa iau telefonul, sa vorbesc cu sotul meu, cu mama mea, sunt foarte nerabdatoare sa ii vad. Familia e cea mai importanta pentru mine. Eu o zi daca nu vorbesc cu mama mea la telefon, deja imi fac griji.

Aici am stat 3 luni si jumatate, foarte mult! De abia astept sa vorbesc cu ei si sa ii vad!", a spus Larisa.

Iata intreg momentul:

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.