KANAL D schimba ora si zilele de difuzare pentru serialul turcesc "Dragoste si ura". Cand si de la ce ora vei putea viziona serialul turcesc

Autor: Silviu Bunea Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mai 2018, 15:15

Odata cu terminarea primului sezon al show-ului sportiv Exatlon, serialul turcesc "Dragoste si ura" isi va schimba zilele si orele de difuzare.

Miercuri, 23 mai,, de la ora 19:45, KANAL D va difuza finala show-ului Exatlon, in direct din Republica Dominicana.

Incepand cu 24 mai, "Dragoste si ura" va fi difuzat de la ora 20:00, urmand ca serialul sa ajunga in casele telespectatorilor d e luni pana vineri, de la 20:00, incepand cu data de 28 mai.


Serialul urmareste o incitante poveste de iubire, dintre Ali (Emrah Erdoğan) si Mavi (Burcu Kiratli), doi tineri care incearca sa isi construiasca un destin impreuna, in ciuda dificultatilor de tot felul.

Ali (Emrah Erdoğan), in varsta de treizeci de ani, este fiul unei familii bogate. Desi se afla in inchisoare, unde isi ispaseste pedeapsa pentru uciderea lui Ahmet, Ali se indragosteste de Mavi, o tanara foarte frumoasa care l-a ajutat sa suporte captivitatea prin scrisorile pe care si le-au scris timp de doisprezece ani, atat cat a durat sentinta barbatului.

In ziua eliberarii, Ali si Mavi se intalnesc pentru prima data.

Cei doi tineri iau o hotarare fulger, aceea de a se casatori. Ceea ce nu stie Ali este faptul ca Mavi nu l-a  ales intamplator. Tanara este sora lui Ahmet, barbatul ucis in urma cu 12 ani.

In toata aceasta perioada, Mavi a visat la momentul razbunarii fratelui ei, ucis in noaptea nuntii lui, iar acum, tot ceea ce isi doreste tanara este punerea in aplicare a planului.

Mavi este hotarata sa-l ucida pe Ali chiar in noaptea nuntii lor....

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.