Exclusiv! Care au fost primele cuvinte ale lui Alex dupa ce a fost ELIMINAT de la Exatlon! "Sunt multe intrebari si eu vreau sa dau raspunsuri..." La ce se refera sportivul

Editor Web: Silviu Bunea Autor: Radu Constantin
Actualizat: 22 mai 2018, 23:43

Alex razboinicul a fost eliminat in semifinala marii competitii-fenomen Exatlon, de la Kanal D.

El a fost invins in luptele directe de Vladimir Draghia si de Ionut Sugacevschi, cei doi finalisti, care si-au castigat locul in lupta pentru fabuloasa suma de 100.000 de euro, surclasandu-i pe Alex Nedelcu si pe Stefan Floroaica.

Iata ce ne-a declarat Alex Razboinicul, la cald, imediat dupa eliminarea din competitie:

„S-a terminat o semifinala frumoasa si odata cu ea, o aventura extraordinara.

Ma simt relaxat pentru ca aventura asta s-a terminat. Stiu foarte bine ca urmeaza una noua pentru mine, cu un alt scop, la fel de constructiv. Nu cred ca se putea mai frumos de atat. Sunt extrem de bucuros ca am luat parte la acest proiect, sunt mandru ca Alex a insemnat ceva pentru Exatlon.

Citeste si:   Am aflat cine sunt finalistii EXATLON 2018! Cine e al doilea ELIMINAT din semifinala EXATLON, dupa Alex Nedelcu! Multi l-au vazut invingator din prima zi...

Sunt mandru ca Alex a inseamnat ceva pentru oamenii de acasa. Am inspirat multa lume si sper sa inspir si de acum incolo. Abia astept sa ajung in Romania. Imi doresc sa vorbesc cu toti fanii mei, sunt multe intrebari si eu vreau sa dau raspunsuri”.

 

 

Taguri: