Imagini dramatice la ultima cursa din Exatlon! Stefan s-a lovit la cap iar Draghia striga dupa paramedici! In ce stare se afla Razboinicul

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 22 mai 2018, 23:42

Semifinala Exatlon a fost deosebit de epuizanta pentru concurenti iar Stefan a resimtit oboseala cel mai tare.

In ultimul duel al zilei, Stefan avea o singura sansa de a se califica in finala si si-a "inchis" instinctul de conservare. A incercat sa isi depaseasca limitele si sa ajunga inaintea lui Vladimir la obstacolul final, dar, din pacate, s-a lovit la cap pe traseu de doua ori de obstacol si, cand a ajuns in fata bucatilor ceramice care trebuiau sparte cu saci de nisip parea vadit dezorientat.

In momentul in care a aruncat ultimul sac a lesinat pe teren si dupa secunde bune Vladimir a realizat ca Stefan nu e bine si a strigat dupa paramedici, in timp ce incerca sa il trezeasca.

Citeste si:   Am aflat cine sunt finalistii EXATLON 2018! Cine e al doilea ELIMINAT din semifinala EXATLON, dupa Alex Nedelcu! Multi l-au vazut invingator din prima zi...

Ulterior, la "festivitatea" de incheiere a semifinalei, dupa ce a primit ingrijiri medicale, Stefan parea ca si-a revenit, doar coafura dezordonata mai amintea de clipele de groaza traite mai devreme.

Vezi incidentul in materialul video urmator!

Atentie urmeaza imagini cu un puternic impact emotional...

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.