Trei destinatii ALTFEL pe care sa le iei in considerare daca planuiesti sa-ti faci vacanta in tara

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 23 mai 2018, 17:30

Te-ai hotarat ca vacanta de vara de anul acesta sa ti-o petreci in tara, dar nu stii inca unde sa mergi?

 Daca iti place sa incerci lucruri noi, iti recomandam cateva destinatii alfel pe care mertia sa le iei in calcul pentru concediul tau.

Sfantu Gheorghe (Delta Dunarii)

Nu ai fost niciodata in Delta Dunarii, clasificata ca rezervatie a biosferei si inclusa, din 1991, in patrimoniul UNESCO?  Inseamna ca nu ai vizitat, inca, una dintre cele mai frumoase zone din lume! Ce mai astepti?! Planifica-ti cat mai repede o vacanta in Delta Dunarii si iti garantam ca vei trai niste momente cu adevarat magice in concediul tau! Fauna si flora sunt desprinse parca din basme, iar mancarea este delicioasa! Unul dintre locurile din Delta Dunarii in care iti recomandam sa te duci este satul Sfantu Gheorghe, din comuna cu acelasi nume. Ca sa ajungi in Sfantu Gheorghe mergi cu masina personala sau cu un autocar pana in Tulcea, iar de acolo iei nava. Sau o barca de viteza, in functie de ceea ce iti doresti.  Daca pe durata concediului tau vrei sa stai intr-un loc minunat, cauta pe Internet „Green Village – cazare in Delta Dunarii”.

Complexul turistic dispune de trei zone de cazare si servicii, precum si de niste facilitati unice in Sfantu Gheorghe: restaurant, jacuzzi, sauna si piscina.

2 Mai

Un alt sat in care iti recomandam sa mergi daca planuiesti sa-ti faci vacanta in tara este 2 Mai, parte din comuna Limanu (judetul Constanta). In cazul in care locuiesti in Bucuresti, in aproximativ trei ore o sa ajungi la destinatia ta de vacanta, aflata la doar cinci kilometri de Mangalia. Statiunea 2 Mai este perfecta daca vrei sa ai parte de un concediu linistit. De asemenea, Satul 2 Mai reprezinta o destinatie de vacanta ideala daca ai copii, deoarece acestia se pot bucura in voie de plaja, nisip si apa.

Horezu

Nu-i asa ca ai auzit de Horezu, un punct important pe harta artizanatului romanesc? Totusi, nu ai luat in calcul niciodata sa-ti petreci vacanta acolo. De ce nu ai facut-o? Iti garantam ca merita sa mergi in concediu acolo. Orasul Horezu se afla in judetul Valcea, la putin peste 40 de kilometri distanta de Ramnicu Valcea. In zona orasului Horezu exista nenumarate obiective turistice pe care le poti vizita, de la complexul muzeal Maldaresti si muzeul Trovantilor, pana la Cheile Oltetului, Cheile Bistritei, pestera Muierii, pestera Polovragi, schitul Patrunsa, manastirea Arnota si manastirea Cozia.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.