EXATLON. „Vulturul” a aterizat aseara in Romania! Care au fost primele declaratii ale lui Catalin Cazacu? „Plangeam cand vedeam filmulete cu copii care ma incurajau, nu imi venea sa cred!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mai 2018, 19:08
video Foto(7)

Catalin Cazacu, cel supranumit „Vulturul” de coechipierii sai de la „Exatlon”, a fost asteptat aseara, la miezul noptii, cu multa veselie de prieteni, familie, dar si de faimosii Giani Kirita, Diana Belbita si Larisa Vasile pe aeroportul International "Henri Coanda" din Bucuresti, la sosirea din Republica Dominicana.

Emotionat, cu 11 kilograme mai putin decat acum aproape cinci luni cand a intrat in competitia "Exatlon", faimosul a fost coplesit de fericire la vedera entuzismului celor care au venit sa-l intampine si care i-au pregatit chiar o petrecere surpriza. Si, ca sa intre in atmosfera de acasa, Augustin Viziru l-a intampinat cu traditionalii mici pe care Catalin i-a gustat cu pofta, declarand ca nu se astepta sa fie intampinat de atatia oameni dragi.

Cea mai mare surpriza a faimosului dupa eliminarea din cel mai dur concurs televizat a fost sa constate numarul impresionant de oameni care l-au sustinut si l-au felicitat pentru performanta.

"Casa este acolo unde este familia," a spus cu lacrimi in ochi Catalin Cazacu.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.