Incepand de sambata, de la ora 20:00, Dianna Rotaru si Mihai Mitoseru aduc in casele romanilor noul sezon „Se striga darul”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mai 2018, 16:14
video Foto(4)

„Se striga darul”, emisiunea in care petrecem, dansam si ne bucuram de traditiile romanesti, revine sambata, de la ora 20:00, la Kanal D, cu un nou sezon!

Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru, cel mai nou cuplu de prezentatori de la Kanal D, sunt gazdele emisiunii "Se striga darul".

Cum amandoi isi doresc sa castige cat mai multa zestre pentru miri, intrecerea dintre Dianna si Mihai va fi una stransa, din care nu vor lipsi momentele savuroase care vor face nunta mirilor si mai spectaculoasa.

Vom lua parte la traditii de neuitat, vom vedea dansuri si costume populare specifice, mai ales ca Telciu este singura zona din tara in care mirele, impreuna cu alaiul lui, si mireasa, inconjurata de
alaiul ei, se intalnesc la mijlocul satului unde are loc cununia civila.

Dianna este cea care va face front comun cu mireasa, iar Mihai, cu mirele, si amandoi isi doresc sa castige „competitia” zestrei, asa ca lupta va fi una extrem de puternica.


Ce sunt dispusi sa faca Dianna si Mihai pentru a castiga competitia, ce tinute vor avea acestia la nunta cu traditii, si cine va strange cea mai multa zestre pentru miri, aflati sambata aceasta, de la ora 20:00, la “Se striga darul”.

 

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.