Vladimir Draghia, fotografie inedita alaturi de fostii sai adversari, cu putin timp inainte de a urca in avionul spre Romania! Iata de ce lipseste Ionut Jaguarul din imagine!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mai 2018, 23:18
video Foto(4)

Castigatorul Exatlon, Vladimir Draghia si ceilalti concurenti au parasit Republica Dominicana, dupa cinci luni petrecute in competitia care le-a schimbat viata.

Desi au fost adversari in competitia Exatlon si au trait si momente mai tensionate pe teren, Vladimir Draghia nu a ezitat sa se apropie de grupul razboinicilor ramasi pana in faza finala, Alex Nedelcu, Roxana Moise, Stefan Floroiaca si Ionut "Jaguarul".

Cu putin timp inainte de a se imbarca in avionul care urmeaza sa-i aduca acasa, in Romania, Vladimir Draghia s-a fotografiat alaturi de fostii sai adversari de la Exatlon si a postat imaginea pe contul lui de socializare.

"Am prins niste internet inainte de a urca in avion si am zis sa nu ratam ocazia de a posta fotografia asta si de a va multumi ca ne-ati urmarit, ca ati fost cu noi in calatoria asta! Ne vedem acasa!", a scris Vladimir in dreptul imaginii.

Cel care lipseste din poza este nimeni altul decat Ionut "Jaguarul". Fanii au sesizat rapid lipsa lui Ionut si l-au intrebat pe Vladimir despre rivalul sau, iar "faimosul" le-a replicat ca se afla in aceeasi masina, care ii ducea spre aeroport, doar ca doarme pe

bancheta din dreapta soferului.