Prima fotografie de pe platourile de filmare cu romanca Inna si celebrul Burak Ozcivit (Kemal din "Dragoste infinita")! Uite ce bine le sta impreuna!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 29 mai 2018, 13:33

Inna se bucura de foarte multi fani in Turcia si in zona tarilor arabe, motiv pentru care a fost aleasa de un producator de produse cosmetice pentru o reclama la un sampon.

Hit-ul "Me Gusta" al Innei se aude in intreaga lume, cumuland peste 22 de milioane de vizualizari pe YouTube si i-a consolidat statutul de vedeta internationala.

Odata cu celebritatea, apar si contractele de publicitate iar Inna a semnat unul "cu greutate" in Turcia, acolo unde va aparea alaturi de Burak Ozcivit, cel mai bine cotat actor turc, starul din serialul-fenoment "Dragoste infinita"/ "Kara Sevda".

Mama Innei, care o insoteste pe artista peste tot, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare alaturi de Burak si de Inna, la filmari:

Recent, si celebra actrita turca Meryem Uzerli (Sultana Hurrem din "Suleyman Magnificul") s-a filmat pe Instagram dansand pe piesa Innei.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.