Ana-Maria Barnoschi l-a scos din pepeni pe Giani Kirita! Totul s-a intamplat in platoul “Roata Norocului” “Am o reteta noua, pentru invitatii nostri: salata de caine rosu!”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 03 iun 2018, 09:31

In editia din aceasta seara a emisiunii concurs “Roata Norocului”, difuzata incepand cu ora 20:00, la Kanal D, Giani Kirita si Rica Raducanu vin in platoul emisiunii pentru a invarti Roata, in sprijinul unei familii defavorizate.

Ana-Maria Barnoschi va avea un rol inedit in aceasta editie a show-ului. Fiind un masterchef desavarsit, aceasta pregateste o salata speciala invitatilor din platoul emisiunii, insa deloc pe placul fostului fotbalist al clubului Dinamo.

“Am o reteta noua, pentru invitatii nostri: salata de caine rosu. Este o reteta chinezeasca”, spune amuzata colega lui Bursucu, facand referire la faptul ca fotbalistii clubului Dinamo sunt cunoscuti si sub numele de “cainii rosii”. 

 La auzul preparatului extravagant si a retetei care se anunta a fi una iesita din comun, Giani Kirita pleaca de la pupitru si se indreapta cu pasi repezi spre bucataria improvizata de Ana-Maria, in timp ce se intreaba retoric: “ Sigur a zis asta?”.

Intreg momentul il veti putea urmari in editia din aceasta seara a noului sezon “Roata Norocului”, difuzat la ora 20:00, numai la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.