Pembe recurge la un gest care o va face pe Hasibe sa o alunge din casa! Ce se intampla astazi in "Dragoste si ura", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 04 iun 2018, 13:12

Mavi a reusit sa faca rost de banii necesari pentru spitalizarea lui Refika, insa acest lucru si provenienta banilor starnesc discutii aprinse printre membrii familiei Gorecki.

Ali afla, in sfarsit, motivul pentru care Ismet se furisa noaptea si disparea cu orele de acasa.

Desi napaditi de saracie, membrii familiei Gorecki se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna, lucru privit pe furis de Pembe, care este nemultumita de faptul ca in ciuda loviturilor primite, aceasta familie este tot mai unita.

Invidia pune stapanire pe Pembe si aceasta unelteste un plan diabolic, insa femeia nu va tine cont de un lucru care ar putea sa o dea in vileag in fata familiei Gorecki.

Fapta ei va atrage asupra sa, furia mamei sale care vrea sa o alunge din casa. Mai mult, femeia o sfatuieste sa mearga si sa isi marturiseasca fapta comisa. 

 


În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.