Doamne, ce sexy s-a imbracat Alina in prima noapte petrecuta in Dominicana! "Nu stiam ce ma asteapta..." Ridica temperatura in "cotet" daca dormea mereu asa...

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 05 iun 2018, 12:32

Alina le-a dezvaluit fanilor unul dintre ultimele selfie-uri pe care si le-a facut in Republica Dominicana, inainte de a preda telefonul si de a pleca, cu elicopterul, catre tabara care le-a fost casa "Razboinicilor" timp de 5 luni.

"Prima noapte in Santo Domingo ...#exatlonromania Nu stiam ce ma asteapta peste cateva ore.!! The jungle..cotetul",  a scris Alina in comentariul pozei de pe Instagram, realizata la hotel, in Republica Dominicana, inainte ca sportivii sa ajunga in tabara.

 

O postare distribuită de Alina Pana Ifbb (@alinapana_ifbb) pe

La inceputul lunii ianuarie 2018, concurentii au ajuns in Republica Dominicana pentru a participa la Exatlon.

Organizatorii le-au pus la dispozitie camere de hotel in care s-au odihnit cateva ore, inainte de a-si preda obiectele personale (telefoane, haine), ce urmau sa le fie returnate la parasirea competitiei.

Se pare ca Alina isi pusese in bagaj si o lenjerie sexy de noapte, pe care in sa nu a luat-o cu ea in tabara Razboinicilor.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.