Interviu fenomen: Mihai Stoica, despre viata din puscarie si despre prietenia cu Gigi Becali!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2018, 11:15

Mihai Stoica a vorbit in EXCLUSIVITATE pentru WOWbiz despre incercarile din viata sa.

Meme Stoica a mai povestit si despre relatia speciala pe care o are cu fiica sa, Teodora, dar si despre prietenia cu Gigi Becali.
"Am lucrat si eu in presa, cativa ani in televiziune. Este posibil sa ma intorc la un moment dat in televiziune. Cum pot oamenii care scriu minciuni sa mai dea ochii cu mine? Presa a scris ca in puscarie m-au batut dinamovistii si rapidistii. Astea m-au deranjat.

Am iesit la un moment dat in club si s-a spus despre mine ca am iscat un scandal, a fost invers. Eu l-am aplanat.

 
Inainte de arestare toata lumea imi spunea ca o sa fiu achitat. A fost o surpriza, am luat-o ca o intamplare, insa apoi am realizat ca nimic nu este intamplator. Acest lucru m-a ajutat sa-mi schimb scara de valori.
Acum sunt mult mai linistit. Inainte de a ajunge la penitenciar dormeam 4 ore pe noapte, acum dorm 7-8 ore. Eu am 53 de ani si asta sunt. E greu sa te prefaci ca iti este bine sau rau pentru ca te tradeaza corpul. Eu stiam foarte bine ce am facut sau ce n-am facut.
Vezi mai multe detalii pe wowbiz.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.