Esti pregatita pentru pasul cel mare? Iata ce rochii de mireasa sunt la moda in 2018!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 aug 2021, 19:00

Vara este cel mai prielnic anotimp pentru casatorii, mai ales ca in aceasta perioada multi isi iau concediu, asa ca iti pot fi alaturi in ziua cea mare pana dimineata.

Daca n-ai reusit inca sa gasesti rochia de mireasa perfecta pentru tine, acest articol iti va fi de folos. In plus, daca un model anume te atrage in mod deosebit, vei fi bucuroasa sa afli ca il poti cumpara printr-un card de credit, astfel incat sa fii cea mai frumoasa in ziua cea mare. 

Indiferent ca iti doresti o rochie de printesa sau una simpla, dupa modelul lui Meghan Markle, incepe cautarile in online, pentru a fi sigura ca vei vedea numeroase modele, din care sa iti alegi cel putin 3. Anul 2018 nu impune restrictii in ceea ce priveste design-ul rochiei de mireasa, atata vreme cat iti sta bine. De cealalta parte, o rochie de mireasa nu trebuie sa arate doar bine, ci sa fie si confortabila, mai ales ca te asteapta o zi lunga de petrecere. 

Daca optezi si pentru bijuterii fine, incrustate cu pietre pretioase si diamante, nu doar ca vei atrage toate privirile, dar te vei simti ca o regina. Iar cum nunta este un eveniment important in viata oricarei femei, lasa grija bugetului deoparte si cumpara-ti tot ce iti doresti pentru ziua cea mare cu ajutorul CardAvantaj

Iata care sunt sfaturile designerilor in materie de rochii de mireasa pentru anul 2018:

Se poarta rochiile de mireasa ample. Modelele din dantela, spre exemplu, sunt realizate din 5 sau mai multe straturi, sub care se aplica o crinolina, care sa te ajute sa te misti natural, fara a te impiedica. Insa tine seama ca vara temperaturile sunt extrem de ridicate, iar prea multe straturi de material te vor face sa transpiri si, evident, sa obosesti. Ideal ar fi sa optezi pentru rochiile din tafta sau dantela mai groasa, de lungime midi, astfel incat sa te poti misca in voie, fara a renunta la volumul dat de modelul “printesa”.

Opteaza pentru rochii de mireasa cu aplicatii. Croiala rochiei de mireasa si materialul permit aplicarea diverselor accesorii (precum paiete, pietre, perle sau modele de dantela), care sa te scoata din anonimat. Aceste accesorii, aplicate cu masura, ofera rochiei de mireasa eleganta si un aer burghez, fara a parea ieftina. Daca ai curaj, poti opta si pentru accesoriile de culoare neagra, ce au revenit in trend. In contrast cu albul sau nuanta de ivoire a rochiei de mireasa, acestea vor da o nota de eleganta si echilibru. 

Se poarta modelele excentrice. Desi acestea nu se inscriu in rigorile impuse de designerii rochiilor de mireasa, daca optezi pentru un model la comanda poti rupe barierile impuse de traditie. De altfel, aceste rochii de mireasa sunt inspirate din tinutele motociclistilor, deci poti opta pentru jachete si maneci detasabile, cu rochii midi si pantaloni scurti, eventual cu o trena lunga detasabila. 

Opteaza pentru bijuterii de designer. In zilele noastre, sa porti o bijuterie de designer sau creata pe comanda nu mai este un lux. Desi multe dintre modele au preturi ce depasesc 1000 de lei, multe viitoare mirese aleg sa isi faca pe comanda cercei, bratari, coliere si tiare, care sa se potriveasca personalitatii lor si sa completeze rochia de mireasa. In plus, pentru a atrage publicul feminin, creatorii de bijuterii participa la targurile de mirese, au promotii permanente si chiar ofera discount-uri in cazul achizitiei cu un card de cumparaturi, cum este cel de la www.cardavantaj.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.