A bagat spaima in Giani Kirita! Campionul la motociclism Catalin Cazacu s-a urcat la volan cu Kirita in dreapta iar acesta a tras o sperietura zdravana la prima curba

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 12 iun 2018, 11:05

In weekendul care a trecut, Catalin Cazacu a participat la cursa auto de la Adancata, pe care a si castigat-o. A fost sustinut de cativa dintre fostii concurenti de la Exatlon, printre care s-a numarat si Giani Kirita.

"N-am vrut sa il sperii. Nu, n-am vrut sa ma razbun, daca voiam sa ma razbun il calcam cu masina. Noi nu avem probleme, ne spunem chestii din astea. Ai stat 4 luni cu aceiasi oameni.

 

Au venit si Alex, si Vladimir si Stefan (n.r.- la concursul de la Adancata). Cand i-am vazut nu mi-a venit sa cred.

Eu tot timpul am vrut si vreau sa tintesc acolo sus, in varf. Din punct de vedere fizic eu nu sunt pregatit. Am mancat orez 5 luni, eu faceam acolo efort, dar efortul de acolo e total diferit fata de ce fac eu.

 

Am inteles

Eu am avut la dispozitie 3 zile: vineri, sambata, duminica.

In prima zi am fost pe 10 la primele antrenamente, in a doua zi am progresat, am fost pe 11 (n.r.- rade) si mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva. Ma rog ca echipa mea sa stranga finantare fiindca eu am fost plecat atatea luni",
a spus Catalin Cazacu la WOWbiz.

 

Vezi mai jos cursa celor doi:

 

 

Taguri: