Au inceput filmarile pentru cel mai distractiv show culinar, “Cine-i Chefu’?” Imagini in exclusivitate cu Chef Foa de pe platourile de filmare ale emisiunii care incepe luni, la 17:00, la Kanal D!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iun 2018, 11:43

S-a dat startul filmarilor celei mai condimentate emisiuni culinare din Romania, ce va debuta pe micile ecrane luni, 18 iunie, la ora 17:00, la Kanal D!

Chef Foa va fi la carma acestui show care se anunta a fi unul spectaculos, condimentat cu situatii intalnite in bucataria fiecarui roman. Trei cupluri vor concura in fiecare editie a emisiunii si vor face tot posibilul pentru a demonstra ca au chimie in bucatarie si ca merita sa castige premiul in valoare de 1000 de Euro, pus la bataie in fiecare editie a show-ului.

Concurentii vor evolua si se vor distra copios, sub supravegherea lui Chef Foa, intr-un decor spectaculos, cu o bucatarie complet echipata si functionala, cu ustensile gata sa vina in ajutorul concurentilor, dar si

cu o camara plina ochi cu bunatati si ingredientele atat de necesare realizarii unor meniuri delicioase.

Concurentii din prima editia a emisiunii au fost incantati de format si sunt convins ca s-au distrat pe cinste! Am o pura curiozitate, vreau sa ii descopar pe ei ca oameni, actionand sub presiunea Chef-ului. Sunt entuziasmat de formatul emisiunii pentru ca imbina, intr-un mod inedit, pasiunea pentru gatit cu dragostea pentru jumatatile noastre”, a spus

Chef Foa, prezentatorul show-ului culinar de la Kanal D.  

Nu ratati premiera celei mai fresh emisiuni culinare din Romania, “Cine-i Chefu’”, luni, 18 iunie, la ora 17:00, la Kanal D!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.