Razboinica Alina, marturisiri uluitoare despre tradarea in dragoste suferita! "Trebuie sa spun ceva ce nu ar fi trebuit sa spun!" Iata cum a reusit sa depaseaca cea mai dificila etapa a vietii sale si cum va trebui sa arate barbatul ideal!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 iun 2018, 11:59

Razboinica Alina a vorbit pentru prima data despre momentele dificile suferite in viata sa sentimentala, care au determinat-o sa plece in Cipru pentru a se dedica sportului de performanta.

Dornica sa isi depaseasca limitele profesionale, Alina a marturisit ca a ales sa plece in urma cu cativa ani in Cipru pentru a se dedica trup si suflet carierei sportive si sa ajunga cat mai rapid la performanta visata.
Alina a declarat ca declicul s-a produs in momentul in care relatia cu iubitul ei incepuse sa se destrame treptat. Desi a trait o poveste frumoasa de dragoste, Alina a dezvaluit ca a si suferit foarte mult din cauza faptului ca a fost inselata timp de doi ani de zile de cel pe care il considera barbatul vietii sale.

"Trebuie sa spun ceva ce nu ar fi trebuit sa spun! Am fost cu iubitul meu sase ani, insa m-a inselat foarte mult in primii doi ani! Nu conteaza cu arati, cine vrea sa insele pur si simplu o face! L-am prins in nenumarate dati! Insa i-am zis asa: Eu iti primit ca va veni o zi cand iti vei dori sa-ti petreci viata alaturi de mine si eu te voi parasi! Cand baiatul meu s-a facut cuminte, si era hotarat sa ne petrecem viata impreuna si sa vina devreme acasa, asta s-a

intampla dupa sase ani si atunci i-am spus ca a venit acea clipa in care isi va aminti primisiunea facuta! Si asta am facut!", a spus Alina.

 

Taguri: