Andreea Marin, cu ochii in lacrimi despre problemele de sanatate din ultima perioada! "Inimioara mea a luat-o putin razna si a trebuit monitorizata!" Iata ce dezvaluiri a facut despre momentele dificile!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 iun 2018, 10:16

Andreea Marin si-a deschis sufletul si a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut de curand din cauza unor probleme de sanatate, dar si despre clipele frumoase petrecute alaturi de cei dragi.

Intr-un interviu acordat echipei WOWbiz, Andreea Marin a vorbit cu emotie despre problemele de sanatate pe care le-a avut in ultima perioada, despre fiica sa, dar si despre partenerul de viata si planurile de viitor.
 
"Inimioara mea a luat-o putin razna si a trebuit putin monitorizata. Trebuie sa am grija de ea. Ma bucur de tot ce e frumos si bun. Ma bucur de copilul meu, de un partener de viata pe care il iubesc din tot sufletul.

Pentru mine nu exista nu se poate.
Vezi mai multe detalii pe wowbiz.ro
 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.