CRBL, drumul spre celebritate! Iata ce marturisiri cutremuratoare a facut despre greutatile prin care a trecut pana sa devina o vedeta! "M-am culcat de foame!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 iun 2018, 10:50
video Foto(6)

CRBL a avut succes cu trupa Simplu, insa inainte de asta viata lui nu a fost chiar atat de buna. El statea in chirie cu Smiley si Moga si repeta coregrafiile in statii de autobuz.

Eduard, cunoscut drept CRBL, a marturisit tot despre viata lui dinainte de celebritate. Acesta a avut o copilarie fericita,  desi situatia financiara a familiei lui nu era atat de buna. Nici cand a inceput sa apara la televizor lucrurile nu au mers atat de bine pentru el, insa vorbeste cu sinceritate despre toata aceaste perioada.

 
"Eu vin dintr-o familie de romani, mama fiind educatoare, tata fiind CFR-ist, mai am o sora mai mare si un frate mai mic; familie de cinci mebri.
Mi-a aduc foarte bine aminte zona copilariei, la 6-7 ani cand trebuia sa ma duc la alimentara si trebuia sa ne dea doua paini jumate pentru ca era jumatate de paine de cap de familie pe zi.  Ne multumeam cu ce aveam si aveam fericirea familiei stransa in apartamentul nostru din Pitesti. Nu stiam mai mult", a povestit CRBL.

 
"Eu am fost specialist in tenisi.
Eu eram cel care ii picta, ii desena, ii tinea, ii cosea. La inceput era 'nu avem acum, mama, mai dureaza' si era provocator sa ii cos sa ma duc afara la minge, la joaca. Nu puteai dintr-un salariu de CFR-ist si un salariu de educatoare sa sustii decat la ziua de minim, mediocru. Noi nu am avut genul ala de concedii, de vacante. Noroc ca mama era educatoare si puteam sa mergem in tabere cu ea.
Tata fiind CFR-ist, aveam transportul gratuit cu trenul. Cam astea erau singurele facilitati", a spus el despre copilaria lui.

Vezi mai multe detalii pe wowbiz.ro
 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.