Sfaturi si strategii pentru pariuri pe Cupa Mondiala din Rusia!

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 iun 2018, 10:40

Odata la 4 ani pariorii au ocazia de a se delecta cu fotbal de cea mai inalta calitate, dar si cu sute de tipuri de pariuri inedite pentru fiecare meci de la Campionatul Mondial de Fotbal.

Ei bine, luna in care fotbalul trece pe locul 1 pentru toata planeta tocmai a inceput: intre 14 iunie si 15 iulie pariorii si microbistii din lumea intreaga vor petrece fara incetare.

Totusi, pentru cei dintre voi care nu numai adrenalina conteaza, atunci cand pariati, ci si profitabilitatea pariurilor voastre, v-am pregatit cateva sugestii si strategii care v-ar putea ajuta sa va rotunjiti veniturile pe parcursul acestei veri.

Pariaza pe infrangerile unor echipe

Lasa-i pe toti ceilalti sa caute castigatorii, iar tu concentreaza-te pe selectarea unor pierzatori. Mai exact, selecteaza cele mai slabe 12 echipe din competitie si pariaza pe infrangerile lor. Si partea cea mai buna este ca nu-ti va fi foarte greu sa le gasesti pe cele 12 echipe cu pricina. Poti incepe prin a trece pe lista echipele care nu sunt din Europa si America de Sud.

Numarul de echipe ales nu trebuie neaparat sa fie acesta: poti merge cu mai multe sau cu mai putine, in functie de cat de mult iti permite buzunarul. Trebuie sa te gandesti daca vrei sa aplici Martingale, Fibonacci, Strategia profitului fix sau alta metoda de gestionare a mizelor si sa-ti faci o simulare.

Si prin absurd, chiar daca una dintre echipele alese produce miracolul si castiga competitia, vei pierde 7 pariuri progresive mizand contra ei, insa vei castiga 11 pariuri sau poate chiar mai multe – in functie de cate echipa ai ales initial – ceea ce nu e atat de rau, nu?

Pariaza pe remiza

O alta posibila abordare este aceea de a paria pe remize. Cota pentru un rezultat de egalitate este de regula una generoasa, mai ales daca evaluam in mod cat mai precis probabilitatile reale ale rezultatului final. Totusi, pentru a avea succes ar fi indicat sa nu pariem pe remize in mod haotic, ci sa avem un plan.

Luand ca exemplu meciurile din grupele Campionatului Mondial din 2014, desfasurat in Brazilia, vom observa ca numai 9 dintre cele 48 de partide s-au incheiat cu remiza.

Acest lucru s-a datorat in principal diferentelor de valoare dintre echipe. De aceea, se poate miza pe egalitate in grupe numai la meciurile extrem de echilibrate si eventual la ultimele meciuri, care fie sunt fara miza pentru una dintre echipe, fie rezultatul de egalitate le convine ambelor tabere.

Totusi, in fazele eliminatorii situatia se schimba in mod dramatic: 8 din cele 16 partide disputate dupa faza grupelor de la Cupa Mondiala din 2014 s-au incheiat cu remiza dupa primele 90 de minute. Daca ne gandim ca egalul are o cota de la 3 in sus, ne dam seama ca am fi putut realiza un profit frumos daca am fi pariat egalitate la toate aceste meciuri orbeste. Acest lucru nu inseamna ca istoria se va repeta neaparat la Cupa Mondiala din 2018, insa datele pe care le avem ne pot spune cate ceva despre specificul competitiei.

Pariaza cu cap

Daca nu-ti vei gestiona mizele cu mare atentie, vei ajunge sa golesti banca dupa ce nimereste o serie de ponturi ghinioniste. Fereste-te de acest lucru aplicand o strategie de money management care sa se muleze pe stilul tau de joc si care sa fie aplicabila pentru banca de care dispui.

Spre exemplu, daca vei miza 10% din banca pe fiecare pariu, risti sa ramai fara nici un leu in cont dupa doar cateva zile de la startul concursului. De aceea, daca vrei sa joci miza fixa – o idee deloc rea, de altfel – limiteaza-te la o miza de cel mult 5% din banca pe fiecare pariu.

Totusi, pentru a-ti mari banca poti apela la ofertele operatorilor de pariuri sportive online. Gasesti un cod promotional la NetBet si te apuci de treaba. Nu te opresti insa aici!

Cauti si alte agentii de top recomandate de specialistii din cadrul comunitatii pariorilor din Romania si revendici si alte oferte care sunt avantajoase pentru tine.

Astfel, pe langa ofertele operatorilor, vei avea acces si la mai multe cote, de unde vei alege, bineinteles, in functie de unde o gasesti pe cea mai buna pentru fiecare pronostic vizat.

Ca un ultim sfat, iti recomandam sa nu te lasi luat de val si sa nu joci la recuperare, chiar daca vei fi tentat sa faci acest lucru. Respecta-ti planul si mergi pana la capat cu rabdare si vei avea toate sansele de a te redresa in mod natural. Succes!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.