Acestea sunt CELE MAI RELE femei in functie de zodie! Fereste-te cat poti de ele, iti vor face viata un cosmar! Daca ai deja una in preajma ta, ai mare, mare grija

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 iun 2018, 12:33

Caracterul unei persoane este influentat extrem de mult de zodia in care s-a nascut.

Iata care sunt cele mai rele femei in functie de zodie, astrele spun intotdeauna adevarul:

Fecioara

Femeile nascute in zodia Fecioarei sunt extrem de posesive si nu suporta sa fie contrazise. Poti sa le explici cu argumente ca ceea ce urmeaza sa faca va fi gresit.

Te vor intelege, dar din cauza orgoliului foarte mare pe care il au nu vor recunoaste in fata ta ca ai dreptate si vor actiona fix invers, desi consecintele vor fi negative.

Scorpion

Fereste-te de femeile Scorpion! Sunt foarte rautacioase si adora sa ii vada pe cei din jurul lor suferind, desi nu recunosc acest lucru.

Daca i se pune pata pe tine ai grija, te va urmari ca un adevarat detectiv pentru a te surprinde facand ceva gresit, si se va folosi de pasii tai gresiti pentru a-ti transforma viata intr-un calvar.

Pesti

Poate cele mai dificile femei sunt cele nascute in zodia Pesti. Pur si simplu adora sa ii vada pe cei din jurul lor plangand si ghici ce: pentru a-si satisface aceasta placere bolnava ii vor face sa planga.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.