Agenţia de Casting, locul unde castingul este la el acasă

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 18 iun 2018, 09:15

Trăim într-o perioadă în care orice ban în plus contează. Avem talent, dar ne este teamă să ni-l punem în valoare. Trebuie însă să ne facem curaj să arătăm tuturor de ce suntem în stare. Vom fi renumeraţi pentru asta.

Pentru a reuşi acest lucru trebuie să facem cunoştinţă cu Agenţia de Casting, locul unde castingul este la el acasă. Locul unde prioritatea o reprezintă mulţumirea clientului şi a actorilor sau figuraţiei.

Agenţia de Casting este formată dintr-o echipă extrem de unită, care munceşte enorm pentru ca cei care apelează la serviciile sale să fie mulţumiţi. Această echipă este una simplă, dar plină de calităţi. Are tot ceea ce îi trebuie pentru a lucra în beneficiul tuturor clienţilor agenţiei. Are profesionalism, are creativitate, are şi spirit de echipă, are şi bază de date, şi logistică, şi dorinţa de a se dezvolta cât mai mult, are şi prospeţime.

Are o filosofie bazată pe patru principii fundamentale: respect, corectitudine, rigoare şi operativitate. Are şi câteva defecte. Dar e normal, nimeni nu-i perfect. Echipa Agenţiei de Casting munceşte enorm, chiar şi în zilele de sărbătoare, nu ştie să gafeze în faţa clienţilor, este nepoliticoasă fiindcă nu refuză niciun proiect. Dar cu toate acestea, clienţii sunt întotdeauna mulţumiţi de serviciile ei.

Şi noi o putem contacta pentru a o cunoaşte. Şi cunoscând-o ne vom schimba viaţa, fiindcă ea va face tot ceea ce este posibil pentru ca lucrurile din viaţa noastră să ia o întorsătură diferită. Cum? Ajutându-ne să se punem talentul ascuns în valoare. Dându-ne aripi.

Aşadar, dacă vrem să descoperim ce se ascunde în noi şi să fim remuneraţi, trebuie numaidecât să ne înscriem în baza de date a Agenţiei de Casting pentru a face cunoştinţă cu echipa ei. Cum ne poate ajuta? Punându-ne la dispoziţie diverse servicii. Astfel, putem opta pentru:

- figuraţie simplă

- figuraţie specială

- actori

- copii

- cascadori

- modele

- solişti/muzicieni

- sportivi

Toate aceste servicii ne ajută să ne punem în valoare talentul ascuns, să ne facem cunoscuţi şi să fim renumeraţi pentru asta. Este foarte simplu să începem o poveste frumoasă cu ajutorul Agenţiei de Casting.

Una dintre cele mai simple opţiuni este Figuraţia Simplă. Pentru a face figuraţie simplă nu trebuie decât să avem un aspect fizic plăcut şi să fim spontani. De asemenea, trebuie să ne placă să apărem în filme sau reclame.

Nu vom avea vreo replică în reclama sau filmul în care vom apărea, prezenţa noastră fizică sau gesturile vor fi suficiente. Vom fi plătiţi pentru asta, vom cunoaşte oameni şi locuri noi, nu ne vom plictisi deloc, vom avea şansa să ne afirmăm. Nu trebuie decât să ne înscriem în baza de date a agenţiei şi să aşteptăm să fim contactaţi.

Dacă în Figuraţia Simplă nu avem replici de spus, în cea specială vom fi cei din spatele actorilor, vom spune câteva replici şi vom avea şansa de a ne pune în evidenţă talentul ascuns. Agenţia de Casting ne va ajuta să ne afirmăm trimiţând profilul nostru clienţilor. Dacă profilul se potriveşte cu ceea ce au nevoie clienţii, vom putea demonstra acestora cât de talentaţi suntem.

Dacă suntem talentaţi, merită să participăm la casting pentru a obţine un rol într-o reclamă sau film. Dacă în noi zace ceva special, cu siguranţă cineva îl va observa. Nu contează rolul pe care îl vom juca, important este să dăm tot ce avem mai bun în noi. Agenţia de Casting va fi alături de noi dacă vrem să devenim actori.

De asemenea, va fi alături de noi şi dacă vrem să devenim cascadori pentru a răspunde diverselor provocări. Clienţii acestei agenţii au nevoie de oameni cu abilităţi aparte, pregătiţi oricând să răspundă provocărilor.

Agenţia de Casting vrea să ne ajute să ne punem în valoare frumuseţea. Aşadar, dacă avem aspect fizic plăcut, expresivitate, zâmbet frumos, mers şi atitudune, putem apărea în reclame, şedinţe foto, emisiuni etc. Putem avea o colaborare fructuoasă şi începe o carieră de model.

Dar asta nu e tot, putem face oamenii fericiţi dacă avem voce frumoasă. Muzica face viaţa minunată, aduce oamenilor zâmbetul pe buze. Dacă avem ca pasiune muzica şi vrem să ne afirmăm, agentiadecasting.ro este locul de unde trebuie să înceapă povestea noastră.

Agenţia de Casting este locul unde castingul este la el acasă chiar şi pentru copiii cu talente actoriceşti, dar şi pentru cei cu performanţe sportive. Merită să facem cunoştinţă cu oamenii acestui loc, unde viaţa noastră se poate schimba radical.  

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.