Horoscop saptamanal 18-24 iunie 2018 Oana Hanganu. Neptun va fi retrograd si va scoate la lumina secrete! Zodiile care vor fi afectate de acest eveniment

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 iun 2018, 10:33

Horoscopul saptamanii 18-24 iunie 2018 este dominat de intrarea Soarelui in zodia Rac, in ziua de 21 iunie, eveniment care marcheaza solstitiul de vara.

Racul este zodia care pune pret pe familie, casa si prieteni apropiati, pe amintiri si valori traditionale, dar si pe afectiune si daruire, generozitate si respect, ca dovezi ale iubirii.

Un alt eveniment important va fi intrarea planetei Neptun in mers retrograd, in ziua de 19 iunie. Neptun va fi retrograd pana la data de 24 noiembrie 2018 si va scoate la lumina secrete, va deslusi mistere, va aduce mesaje importante din astral prin intermediul viselor si ne va amplifica imaginatia, intuitia, empatia si compasiunea.

Berbec

Berbecii au noroc in dragoste, rezolva probleme care le dau de furca de mult timp, iar intuitia ii ajuta sa ii citeasca rapid pe cei din jur.

Horoscopul saptamanii 18-24 iunie 2018 pentru zodia Berbec anunta o perioada plina de intalniri emotionante, de amintiri si revederi cu vechi prieteni, o perioada in care nativii vor prefera sa isi petreaca timpul cu familia si in care prioritare vor fi problemele celor dragi.

Saptamana va incepe cu un armonios aspect format de Soare si Luna, aspect care va influenta in mod pozitiv atmosfera din cuplu si relatiile nativilor cu copiii.

In ziua de marti, 19 iunie, va incepe tranzitul retrograd al planetei Neptun in zodia Pesti si in sectorul Trecutului si secretelor din astrograma Berbecilor.

Nativii vor fi mai preocupati de aflarea adevarului sau de lamurirea tuturor aspectelor unei probleme care le da de furca de mult timp, iar intuitia ii va ajuta sa gaseasca mai usor raspunsuri la intrebari importante sau sa ii citeasca

rapid pe cei din jur.

Miercuri, 20 iunie, Berbecii se vor dedica profesiei, iar joi, 21 iunie, Soarele va intra in zodia Rac si atentia nativilor se va indrepta spre familie. De asemenea, timp de o luna de zile,  Soarele in Rac le va purta noroc nativilor care vor dori sa se mute in casa noua.

Citeste continuarea pe kfetele.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.