Andreea Tonciu, in lacrimi! Motivul care a facut-o sa izbucneasca in plans! Momente emotionante la "Roata Norocului", azi, de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 17 iun 2018, 09:22

Andreea Tonciu apare intr-o postura noua pentru ea, la "Roata Norocului", in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

Andreea Tonicu, mama a unei fetite in varsta de doi anisori vine in aceasta duminica la „Roata Norocului” impreuna cu Margherita de la Clejani, in sprijinul unei familii care se afla rascolita de grave probleme de sanatate, dar si aflata intr-un mare impas financiar.

Vulcanica, cu zambetul pe buze si cu un umor inegalabil, asa cum sunt obisnuiti telespectatorii sa o vada in aceasta postura pe Andreea, in editia de duminica a show-ului concurs, „Roata Norocului”, aceasta trece de la extaz la agonie intr-o fractiune de secunda.

Aflata in culmea fericirii, in momentul in care rosteste solutia puzzle-ului, la o singura privire in monitorul care il arata pe copilul imobilizat in scaunul cu rotile in beneficiul caruia cele doua vedete invart astazi Roata Norocului, Andreea izbucneste in lacrimi si nu isi mai poate stapani emotiile.

Intregul moment emotionant il veti putea urmari in editia de astazi a show-ului „Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!