Diseara, in "Dragoste si ura"- Ali, “complice” in rapirea lui Demirhan! Nu pierde serialul favorit, de la 20:00, pe KANAL D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 18 iun 2018, 09:22

Vestea ca Pembe este insarcinata cu Ismet a luat prin surprindere pe toata lumea, cu totii stiind relatia tensionata a celor doi soti, din ultimul timp.

Evident, totul face parte dintr-un plan, bine pus la punct al lui Pembe, din dorinta acesteia de a-si “recupera” sotul. Ismet va afla intr-un mod foarte straniu ca sotia lui nu ii poarta copilul in pantece.

Dupa ce a descoperit ca Safiye il ascunde pe Demirhan, in casa lui de la munte, Ali a decis ca, timp de doua zile sa isi ajute cumnata, aceasta promitandu-i ca apoi ii va inapoia fiul Fatmei.

Pembe banuieste ca Ali stie unde se afla Safiye, si il urmareste. Asa afla Pembe de secretul bine tainuit al lui Ali, iar acesta devine complice in rapirea lui Demirhan.

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.