5 activitati distractive si interesante de care te poti bucura pe timp de vara in Capitala

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 20 iun 2018, 16:21

Bucurestiul este unul dintre orasele care chiar si pe timp de vara ofera extrem de multe posibilitati de distractie.

Desi unii ar putea spune ca nu e tocmai usor de suportat o vara intreaga cu temparaturi caniculare printre betoane si masini, ei bine, exista cateva alternative care pot transforma orice locuitor, intr-un turist de-a dreptul fermecat in propriul oras.

Dar asta, numai daca stii unde si ce trebuie sa faci pentru a descoperi de fiecare data cate ceva nou, o alta fata interesanta a eclecticului si imprevizibilului Bucuresti. Ai nevoie doar de putina rabdare, ceva mai mult timp liber si nu in ultima rand, dorinta de a “vedea’ altfel orasul in care ai ales sa locuiesti si de ce nu, sa te dezvolti.

Ca atare, iata care sunt ideile pe care ti le propunem si pentru care garantam noi:

O zi relaxanta la piscina

Daca concediul de vara inca mai are ceva de asteptat, asta nu inseamna ca nu poti da startul catre un bronz aramiu, chiar in mijlocul orasului. Din fericire, capitala se bucura de o multime de spatii ingenios amenajate, nou deschise, care imbie la o zi de distractie ori de relaxare, dupa preferinte. Asadar, pregateste-ti cel mai cool costum de baie, ochelarii de soare, respectiv lotiunea cu factor de protectie si fa-ti aparitia intr-un stil fashion la una din locatiile bucurestene. Si cu siguranta nu veiregreta!

Iesire cu prietenii la o teresa in Centrul Vechi

Daca e rost de distractie si de timp de calitate petrecut in compania celor dragi, atunci nu putem rata o seara la unul din restaurantele din Centrul Vechi. Indiferent ca e vorba despre preparate gustoase sau o bere rece, facuta dupa o retata unica, nimic nu se compara cu experienta traita intr-o astfel de locatie din inima Bucurestiului. Pentru servicii si produse garantam noi, dar pentru atmosfera creata, partasi trebuie sa fiti si voi!

Lectura intr-unul din parcurile capitalei

Daca ti-ai propus ca pentru cateva ore sa te relexezi in mijlocul naturii si te rupi de traficul infernal, lectura cartii tale preferate se poate realiza intr-unul din numeroasele parcuri. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti alegi ora potrivita (nu uita ca cei mici sunt in vacanta, deci parcurile sunt aglomerate in jurul diminetii si dupa amiezii) si sa iti dai reset catre starea la care tanjesti de ceva vreme. Vei vedea ca timpul are alta valoare si probabil ca nici vei simti nevoia sa detii notiunea lui.

O sedinta foto pe strazile orasului

Daca esti pasionata de fotografie, repectiv activitati ce implica mai multa miscare si descoperirea de noi locuri interesante pas cu pas, sa stii ca o suita de cadre trase pe strazile micute ale capitalei ar putea fi ceea ce ai nevoie, macar pentru cateva ore. Cladiri cu aer aparte, stil neo-clasic sau vechi case boeresti, alei laturalnice ori alte elemente particulare, totul face parte dintr-o alta perspectiva pe care o poti avea asupra Bucurestiului. Cu povesti nespunse, cea abia asteapta sa fie descoperite, capitala poate deveni un punct de atractie pe timp de vara, daca ai creativitate si dorinta de a te transpune in vremuri de odinioara.

Concerte si festivaluri

Pe parcursul verii capitala este gazda primitoare pentru o multime de concerte si festivaluri. Pentru ca in acesta perioada sunt foarte frecvente numeroase evenimente importante, ar fi bine sa retii ca si tu te poti bucura de cosmopolitul Bucuresti si imprejurimile sale, si in aceasta maniera. “Micul Paris” isi pastreaza farmecul de-a dreptul cuceritor, insa intotdeauna doar celor care au timp si energia potrivita pentru a-i savura povestile.  

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.