Dianna Rotaru, prezentatoarea "Se striga darul!", vrea la nunta cu elicopterul

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 iun 2018, 10:33

Dianna Rotaru, frumoasa coprezentatoare a emisiunii "Se striga darul!", a luat notite la nunta a doi tineri din Mihailesti, Giurgiu si se gandeste foarte serios sa "fure" cateva elemente organizatorice pentru propria ei nunta.

Mai mult, frumoasa basarabeanca a participat pentru prima data la o nunta cu asa o impresionanta desfasurare de forta si spune ca parintii si nasii celor doi tineri au facut imposibilul "pentru a demonstra ca nunta lor e peste toate nuntile".

"Aceasta nunta frumoasa mi-a dat o idee. Eu ma gandeam ca la nunta mea sa vin intr-o caleasca trasa de cai, dar mi-a schimbat parerea, vreau si eu cu elicopterul.

Mireasa, mirele si nasul au coborat din elicopter pe iarba unde era pus un covor rosu. Parca era o scena dintr-un film de la Hollywood. Am strans foarte multe bijuterii de aur pentru lada de zestre a miresei si, pentru ca aurul este purtator de noroc, l-am pus pe tot pe mine. Apoi l-am dat miresei ca sa aiba o casnicie de durata si fericita", a declarat Dianna care doreste sa aiba nunta religioasa concomitent cu Mihai Mitoseru.

Mihai Mitoseru a dorit sa fure un pic startul si, pentru a se asigura ca lada lui de zestre va fi mai consistenta decat a Diannei, a organizat adhoc un grup de sustinatori.

"Eu am avut galerie permanent, erau niste copilasi care ma sustineau. Problema a fost ca, in momentul in care s-a strigat darul, copilasii plecasera pentru ca era ora 4 dimineata.

Dar de cand am ajuns eu acolo si pana pe la ora 2, au strigat non-stop numele meu. Eu sunt hotarat sa iau tot ce se poate pentru mire si orice ajutor conteaza", a subliniat Mihai care nu se poate hotari ce i-a placut mai mult: mancarea din belsug, muzica sau generozitatea invitatilor.

Care sunt ingredientele pentru organizarea unei nunti de cinci stele, ce mari artisti au cantat la eveniment, dar si ce cadouri au primit cei doi tineri casatoriti, aflati urmarind sambata, incepand cu ora 20.00,

emisiunea "Se striga darul!", la Kanal D cu Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru.

 

Taguri: