Cea mai tare improvizatie la volan, facuta de o vedeta TV de la noi! "Mi s-a stricat trapa..." Uite cine e la volanul masinii cu umbrela roz

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 iun 2018, 10:55

Intr-o lume in care masinile si bolizii de lux fac spectacol pe strazile Capitalei, iar proprietarii limuzinelor se intrec in cai putere, iata ca zilele trecute, Chef Foa, prezentatorul emisiunii “Cine-i Chefu’?”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 17:00, la Kanal D, a fost surprins prin oras, intr-o ipostaza inedita la volanul autoturismului sau.

Se pare ca Chef-ul se pregateste de cod galben de ploi! Pentru trapa masinii sale acesta a gasit de mare efect sa isi “protejeze” autoturismul cu o umbrela magenta. Cum si de ce a ales vedeta sa isi accesorizeze astfel masina, ne-a povestit chiar el.

“Mi s-a stricat trapa asa ca a trebuit sa fiu inventiv, am gasit o solutie. Ploua afara, aveam o umbrela la indemana si asa s-a nascut ideea.

In trafic nu folosesc umbrela, dar cand stau pe loc, mai ales la semafor, scot umbrela prin trapa si o deschid!”, a spus acesta amuzat.

Pe carismaticul Chef Foa il puteti urmari in emisiunea culinara “Cine-i Chefu’?”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 17:00, numai la Kanal D!

 

Taguri: