Chef Foa a incurcat borcanele in bucatarie! “Asta se intampla in viata unui bucatar, zi de zi!”

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 iun 2018, 15:12

Chiar si cei mai experimentati Chefi au parte de greselile lor in bucatarie, din varii motive, dar fiecare dintre erorile culinare poate da nastere unor idei geniale.

Asadar, pana si cei mai experimentati Chefi pot da gres. Asa a fost si in cazul lui Chef  Foa, prezentatorul celui mai distractiv si amuzant show culinar, “Cine-i Chefu’?”, difuzat de luni pana vineri, la ora 17:00, la Kanal D. 

Simpaticul prezentator a povestit un moment delicat din bucatarie. 

“Parerea mea este ca greseala face parte din progres pentru ca daca nu gresim si nu invatam din greseli, nu vom evolua.

Asta se intampla in viata unui bucatar, zi de zi. Din <accidente> se intampla lucruri, se creeaza. Faceam un desert si, din neatentie, in loc sa bat albusul cu zahar, am pus sare. Dupa ce am batut, am lasat sa se ridice crema, doar ca nu se intampla acest lucru. Am gustat si atunci mi-am dat seama ca am pus sare si nu zahar. Am verificat recipientele (care erau identice), iar textura zaharului cu cea a sarii era similara”, a povestit Chef Foa amuzat. 

Chiar daca din combinatia dintre albus si sare nu a iesit ceva extraordinar, dupa aceasta patanie, Chef Foa nu s-a mai lasat pacalit nici de recipiente, nici de texturi similare.

Pe Chef Foa il puteti urmari prezentand emisiunea “Cine-i Chefu’?”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 17:00, in care unul dintre trei cupluri participante in competitia culinara poate castiga in fiecare editie 1000 de Euro. 

 

Taguri: