De ce ascensoarele moderne sunt astazi mult mai SIMPLU de utilizat

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 29 iun 2018, 15:35

Siguranta, confortul, monitorizarea si intretinerea unui ascensor sunt lucruri mult mai simplu de realizat astazi, datorita progreselor tehnologice pe care companiile de lifturi le-au facut in ultimii ani.

Pentru ca traim intr-o lume in care totul se misca incredibil de repede, ultimele generatii de ascensoare le ofera pasagerilor si proprietarilor de cladiri certitudinea ca totul este mai simplu acum, de la instalarea unei cabine de lift si pana la monitorizarea de la distanta a acesteia. 

Asadar, sa vedem ce inseamna colaborarea cu o companie de ascensoare care stie ca un ascensor modern trebuie sa fie, inainte de toate, mult mai simplu de utilizat, de la modul in care clientul vrea sa arate si pana la reviziile periodice. 

Simplu de configurat 

O companie de ascensoare profesionista trebuie sa le ofere clientilor libertatea de a-si alege modul in care va arata ascensorul, chiar si pana la cele mai mici detalii.

Un configurator virtual este astazi cea mai simpla solutie de a vedea modul in care cabina liftului va arata. De la insertiile metalice din dreptul butoanelor si pana la podea sau sistemul de lumini, totul poate fi configurat cu ajutorul unui soft inteligent.

Simplu de instalat

Dezvoltatorii imobiliari sau presedintii asociatiilor de locatari trebuie sa stie ca un lift modern le poate oferi multime de beneficii, odata INSTALAT.

Insa pana la functionarea sa propriu-zisa in spatiul respectiv, compania de lifturi are de trecut un examen extrem de important: gasirea unei solutii eficiente, in functie de spatiul si de tipul cladirii. De aceea, un furnizor de ascensoare care se respecta stie sa fie flexibil, oferind intotdeauna cele mai bune raspunsuri la nevoile clientilor sai. 

Simplu de intretinut

Oferta de servicii de mentenanta pe care o companie de ascensoare trebuie sa o ofere, garanteaza seriozitatea si respectul fata de client. Ascensoarele moderne vin la pachet cu o serie de servicii de mentenanta, la fata locului sau chiar de la distanta, asa cum este cazul serviciului Sigma 4 Lifts, pus la dispozitie de compania de ascensoare MP IFMA

Asta inseamna ca durata de viata a lifturilor creste, prin monitorizarea in timp real a intregului ansamblu, chiar de pe telefonul specialistului. Timpul de interventie scade, durata de viata a liftului creste, la fel ca si confortul pasagerilor si increderea proprietarilor cladirii in serviciile oferite de companie. 

Ascensoarele moderne sunt astazi mult mai simplu de utilizat fata de cele de acum 20 de ani. Cea mai mare “vina” o poarta tehnologizarea intregului proces, de la configurarea cabinei de lift si pana la modul in care mentenanta si reviziile periodice sunt facute.

Pasagerii sunt cei care au cel mai mult de castigat, in urma acestui update pentru noua generatie de ascensoare, iar proprietarii cladirilor se bucura de costuri mult mai mici. 

Asta pentru ca monitorizarea in timp real si de la distanta a unui ascensor inseamna costuri de interventie mai mici si diagnosticari mult mai precise, pentru intregul ansamblu.

MP IFMA a lansat recent noua oferta de servicii complete de mentenanta a ascensoarelor din gama sa, prin doua pachete complete, ce ofera siguranta, confort sporit si o grija pentru fiecare detaliu al intregului ansamblu, de la distanta sau chiar la fata locului, scutind practic proprietarul de orice grija legata de functionarea si intretinerea ascensoarelor.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.