Inca o despartire in randul concurentilor de la Exatlon! Cine este misteriosul care i-a frant inima frumoasei competitoare:"Nu te urasc, pur si simplu, nu te-am cunoscut!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 iun 2018, 15:28

Geanina, frumoasa competitoare de la Exatlon Romania trece printr-o mare dezamagire.

Desi nu a vrut sa dea prea multe detalii, Geanina a lasat sa inteleaga ca un barbat i-a frant inima chiar la inceputul relatiei. Ea a postat pe Instagram un mesaj sugestiv in care isi arata regretul ca l-a cunoscut:"As spune ca sunt trista, dar ce crezi? Nu sunt, as spune ca tot ce se-ntampla in viata se-ntampla cu un scop si ce crezi? Asa este. Nu sunt trista, sunt doar dezamagita, dar nu de tine ci de mine stii de ce? Pentru ca am spus ca merita sa “ma las purtata de val” crezand ca vom impartii

aceleasi sentimente. Naiva, dar e ultima oara si vei vedea, omul pe care l-ai cunoscut e nimic pe langa omul pe care l-ai creat. M-am ales cu ce? Scuze, scuze care nu au logica. Iti doresc o viata frumoasa, linistita, plina de iubire si de incercari, iti doresc sa te realizezi si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata. Nu te urasc, pur si simplu nu te-am cunoscut! Iti cer scuze ca am incercat!"

 

 

A post shared by Geanina Marina (@geanina_marina) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.