Gigi Becali, interviu uluitor despre perioada petrecuta in penitenciar! "Puscaria am acceptat-o cu dragoste!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 iul 2018, 10:30

Gigi Becali a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o in inchisoare.

Gigi Becali a acceptat sa ofere un interviu in care sa povesteasca despre viata lui de acum si despre perioada pe care a petrecut-o in penitenciar. Pentru el afacerile nu mai sunt o prioritate.
 
"Nu muncesc atat de mult ca sa fiu atat de obosit. Lucrurile pe care le fac eu acum sunt lucruri care fac bucurie. Nu ma intereseaza afacerile. Doar ca am unele lucruri pe care trebuie sa le termin pentru ca le-a dat Dumnezeu.

O sa incerc sa le inchid sa termin. Nu ma mai intereseaza. Bogatia este si un dar, dar trebuie sa ai putere", a spus Gigi Becali.

 
Intrebaat despre cum a fost in penitenciar, Gigi a spus ca autoritatile nu l-au tratat asa cum ar fi trebuit, dar ca l-a ajutat credinta.
 
"Au facut multe abuzuri impotriva mea. Puscaria am acceptat-o, am spus la Inalta Curte ca am acceptat totul cu dragoste.
Era suferinta, dar imi dadeam seama ca am nevoie de ea. Eram constient ca sunt mai aproape de Hristos. Eu cantam in puscarie. Cum sa pun la indoiala? Eu am inteles ca prima data voiau sa ma chinuie. Voiau sa ma ingenuncheze, asa fusese ordin de la puscarie. Cum sa fiu mahnit,  daca Hristos era cu mine? Am cantat Prohodul Maicii Domnului si am spus 'Doamne, slobozeste-ma ca acum sunt bun', dar eu nu eram bun", a spus el despre perioada din inchisoare.

Cititi mai multe detalii pe wowbiz.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.