Meryem, cat pe ce sa isi piarda viata in incendiul provocat de Savas! Nu pierdeti in aceasta seara, un nou episod plin de tensiune, al serialului “Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iul 2018, 12:00

Intamplarile se succed cu repeziciune, orbit de furie, de dorinta de razbunare, Savas vrea sa incendieze casa in care locuieste Meryem.

Femeia incearca sa-l opreasca, dar barbatul toarna benzina in timp ce o acuza de pacatul de a-si fi lasat victima sa agonizeze si sa moara.  

Meryem se arunca in flacari pentru a-si salva papagalul, dar ramane  captiva in incendiu. La randu-i, Savas isi risca viata si alearga in casa cuprinsa de flacari ca sa o salveze pe Meryem.
Gestul nebunesc si nobil al femeii de a intra in casa cuprinsa de flacari pentru a-si salva pasarea il pune pe ganduri pe Savas.
Pentru prima oara banuieste ca Meryem este in afara oricarei vinovatii.  

Citeste si: Ayca Aysin Turan, eroina serialului "Meryem", un talent desavarsit! Iata ce pasiune nebanuita are frumoasa actrita!

 

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.