Ionut a luat decizia finala legata de relatia lui cu Nela? Ce anunt a facut Jaguarul in urma cu putin timp: "Esecuri si neimpliniri intotdeauna vor exista..."

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 10 iul 2018, 12:04

Scandalul dintre Ionut de la Exatlon si sotia lui, Nela, nu mai reprezinta o noutate.

Pe masura ce zilele trec se pare ca ruptura dintre cei doi devine ireversibila iar divorul este iminent. In urma cu putin timp Jaguarul a postat pe pagina lui de Instagram un mesaj din care lasa sa se inteleaga ca a depasit momentul critic al rupturii si ca este pregatit sa mearga mai departe.

Iata ce a scris Ionut:

"Nu-ti fie frica niciodata ca vei esua in dorinta de a progresa.

Teme-te insa la gandul ca vei ramane la fel odata cu trecerea anilor fiind controlat de teama unui eventual esec. 

"Curajul, asumarea si o incredere deplina in propriile puteri sunt calitati necesare pentru a progresa. Pentru a te implini cu adevarat. Esecuri si neimpliniri intotdeauna vor exista. Nu te abate insa de la drumul tau din aceste motive. Invata din toate acestea.

"Nimic nu este intamplator in viata.

Ramai calm, educa-te, paseste cu incredere si lasa orice urma de negativism in urma. Nu te lasa controlat de urmele trecutului, bucura-te de prezent si zambeste viitorului Fii propriul tau didact si propriul tau motivator.

"Nu cauta motivatie in exterior. In ziua de azi, in care fiecare este pentru el insusi si prea putin pentru altii este greu sa gasesti motivare altundeva decat in interiorul tau. #Jaguarul", a scris Ionut.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.