Ce face celebra Isil Yucesoy (Refika) dupa inchierea filmarilor pentru serialul "Dragoste si ura"! Iata ce hotarare a luat actrita!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iul 2018, 12:57

Celebra actrita Isil Yucesoy a jucat unul dintre cele mai indragite roluri din distributia serialului "Dragoste si ura".

Isil Yucesoy este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia, care continua sa joace magistral chiar si la 72 de ani.

Isil Yucesoy a absolvit Facultatea de Teatru in cadrul Conservatorului de Stat din Ankara, in 1969 si la scurt timp s-a afirmat pe marile scene ale teatrelor din Turcia, devenind una dintre cele mai apreciate actrite de teatru si cinema.

In 1975, s-a orientat si catre muzica, o mai veche pasiune si timp de zeci de ani a incantat publicul cu melodii sensibile, cu un mesaj puternic.



In 1978 si-a infiintat propria trupa, intitulata "Orient Plak", alaturi de care a inceput sa cante in restaurante si cazinouri.
Desi se dedica foarte mult muzicii, Isil Yucesoy nu a renuntat niciodata la cea de-a doua mare pasiune, actoria, ci dimpotriva a continuat sa lucreze in paralel. Astfel ca in anul 1981 a inceput deja sa fie cooptata in seriale de televiziune si filme artistice, in care a jucat roluri memorabile.
In 2017 aceasta a acceptat sa joace in serialul "Dragoste si ura", desi in urma cu doar un an isi propusese sa se retraga definitiv din lumina reflectoarelor si sa se dedice doar familiei sale.
In 5 martie 2016, dupa ce Menevia, fiica ei, s-a casatorit cu Huseyin Deniz Ozturk, Isil  Yucesoy a decis sa se mute in America, pentru a fi aproape de fiica sa, care se stabilise deja pe continentul american.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.