Mariana Moculescu, marturisiri socante despre ceea ce a patimit in Italia, din cauza fostului ei iubit! Batai si amenintari cu moartea: "M-a trantit pe pat si a inceput sa ma stranga de gat!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 00:15

Mariana Moculescu s-a mutat in Italia in speranta de a-si gasi jumatatea, la fel ca o veche prietena de-ale ei. Din pacate barbatul in bratele caruia s-a refugiat nu era deloc ceea ce a sperat.

"Mi-as fi dorit sa ramana o iubire, nu o pseudo-iubire, pana la final. Din pacate asa am eu o stea, trebuie mereu sa continui sa lupt, sa o iau de la zero si sa lupt. Am sperat sa imi gasesc linistea in bratele unui domn italian, serios, cu bune maniere si chiar si cu o situatie financiara stabila. Si el a aparut imediat la intrarea mea in Italia. Pe 5 septyembrie 2015 am ajuns in Italia si pe 9 septembrie l-am cunoscut si nu am mai scapat de el pana cand s-a intamplat ceea ce s-a intamplat", a declarat Mariana la

WOWBiz despre cum a inceput povestea dintre ei si fostul ei iubit italian.

 
Ea a povestit ca inca de la inceputul relatiei au aparut semne care i-au trezit suspiciuni, insa nu le-a luat in seama. Italianul incepuse sa trimita mesaje vulgare catre persoanele pe care le avea ea in agenda telefonica. "Eu o numesc narcisism. Am mai citit si sa vad unde se termina lucrurile, cine se comporta asa", a mai spus ea.

 
"La inceput nu era agresiv. Primul act de agresivitate a fost cand m-a abandonat pe autostrada noaptea dupa ce m-a invitat la un restaurant de lux la Milano si a dat o cina romantica cu trandafiri. A costat vreo 250 de euro o masa pentru doua persoane, deci chiar foarte de lux. Dupa care m-a abandonat pe autostrada pentru ca eu i-am spus ca nu sunt de acord cu sistemul in care se comporta si vreau sa ne despartim!", a povestit Mariana Moculescu.

Cititi continuarea pe wowbiz.ro

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.