Horoscop Urania 14 - 20 iulie 2018: Patrat mistic pe semnele Fixe si Trigon regal. Se anunta probleme pentru multe zodii

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 iul 2018, 14:09

Previziuni Urania pentru perioada 14 - 20 iulie 2018. Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru saptamana viitoare.

Berbec

Intre 14 si 15 iulie seara, placerea de a se afirma sau de a fi remarcat. Berbecilor tineri le va fi drag sa practice sporturi solicitante, deseori periculoase sau sa-si testeze limitele fizice in activitati cu grad sporit de risc.

Chef de aventuri si petreceri „pe cinste". Intre 15 iulie, dupa ora 20:31′, si 17 iulie, seara, nevoia de a rezolva chestiuni administrative legate de locul de munca; activitate curenta desfasurata fara prea mare entuziasm.

Ar trebui acordata, in acest rastimp, o atentie speciala alimentatiei din cauza sensibilitatii sporite a aparatului digestiv sau hepato-biliar. Absenta poftei de mancare pe fondul unei stari de suprasolicitare nervoasa.

Moment bun pentru post de crutare si purificare. Intre 17 iulie, dupa ora 22:43′, si zorii zilei de 20 iulie, tendinta generala spre armonie, echilibru si impacare. In relatiile de familie, in aceasta directie, demersurile vor avea efectul scontat dar, in chestiunile majore (contracte, parteneriate, asocieri, procese), rezultatele vor fi modeste.

Din 20 iulie, dupa ora 04:13′, revin in actualitate ingrijorarile cu privire la banii sau la bunurile pe care urmeaza sa le primeasca dupa ce se vor incheia procedurile legale (administrative, juridice) sau intelegerile personale. 

Tensiuni in familia din care provin provocate de evenimente drastice sau care nu pot fi modificate prin simpla interventie a nativului. Blocaje, intarzieri sau amanari pe termen lung a unor chestiuni ce privesc cariera sau functia.

Relatiile sentimentale vor fi tumultuoase, precipitate si, nu intotdeauna, justificate. Unii prieteni pot adopta atitudini ciudate, inexplicabile, pentru moment.

Ziua de 20 iulie vine cu o incarcatura astrala speciala care se va abate asupra vietii sociale, activitatii profesionale ori va alimenta un necaz care priveste o ruda si care se poate reflecta asupra imaginii lor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.