Horoscop Mihai Voropchievici pentru AUGUST: Zodia care VA PLATI pentru greselile din trecut! Viata acestor nativi se va schimba radical

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 14 iul 2018, 14:12

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru vara 2018, in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse”, de la Antena 3.

BERBEC. An de corectare a greşelilor din trecut. Poti analiza relatia in care de afli, dar trebuie sa-ti asumi responsabilitati mai ales daca nu-ti place ceea ce faci din punct de vedere profesional. Mizeaza pe intuitie şi evita tensiunile intre 27 iunie şi 28 august când Marte e retrograd. Ai nevoie de stapânire de sine in ceea ce priveşte rudele. 

TAUR. Prioritare sunt relatia si casatoria. Pot sa apara iubiri mai vechi.

Nu te grabi sa cedezi ispitei pentru ca eşti terminat. E anul pasiunii, dar nu ceda la ceea ce a fost. Renunta la principiu.

Jobul trece in plan secund, dar nu iti neglija sarcinile. Atentie la buget, vei avea tentatia sa cheltuieşti mai mult. Verifica-ti in permanenta finantele şi monitorizeaza-ti sanatate. Stresul in anul viitor va fi mult mai mare. Petrece timp mai mult in natura. Vei avea prietenii aproape.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.