Horoscop 15 iulie: zodia care va avea astazi cea mai proasta zi din an! Nimic nu merge, iar saptamana viitoare se anunta a fi si mai rea

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 iul 2018, 10:25

Potrivit horoscopului din 15 iulie, urmeaza o zi extrem de agitata pentru unele zodii, poate cea mai grea a saptamanii. Iata ce spun astrele:

Horoscop 15 iulie Berbec

Descopera probleme de sanatate care se vor agrava in timp. Ingrijorati, se vor certa cu cei dragi din jurul lor. Isi revin in cursul serii si reusesc sa restabileasca armonia in familie. 

Horoscop 15 iulie Taur

Primesc o veste neasteptat de buna, care le va influenta viitorul. Incep sa isi faca planuri si se gandesc la o schimbare majora a vietii.

Horoscop 15 iulie Gemeni

Dupa o saptamana nebuna astazi isi fac timp pentru ei si se relaxeaza total. Spre finalul zilei gasesc rezolvarea catorva probleme care ii macina de ceva timp.

Horoscop 15 iulie Rac

Primesc un telefon sau un semn important legat de partea profesionala. Afla astazi ca urmeaza schimbari mari, in bine. Ar putea fi promovati saptamana viitoare la locul de munca sau ar putea primi o marire substantiala de salariu.

Horoscop 15 iulie Leu

Primesc o veste buna din familie, rezolva o serie de probleme mai vechi, reusesc sa isi recupereze si un imprumut mai vechi. Va fi o zi buna pentru nativii din zodia Leu.

Horoscop 15 iulie Fecioara

Incep ziua cu tensiuni in cuplu, reusesc insa sa se calmeze si sa isi dea seama ca au gresit.

Horoscop 15 iulie Balanta

Balantele isi pun la punct relatia cu persoana iubita. Rezolva probleme sau neintelegeri mai vechi si restabilesc armonia in cuplu.

Horoscop 15 iulie Scorpion

Scorpionii vor avea una dintre cele mai proaste zile din an. Nimic nu le merge, strica mult din ceea ce au construit pana acum si reusesc sa se certe cu toate persoanele dragi.

Apele nu se calmeaza nici saptamana viitoare.

Horoscop 15 iulie Sagetator

Ziua incepe cu o veste proasta despre un membru al familiei. Sagetatorii se agita, din fericire va fi o alarma falsa. Vor incheia duminica intr-o stare de relaxare cum rar au mai avut.

Horoscop 15 iulie Capricorn

Capricornii iau decizii importante astazi, decizii care au efecte pe termen lung.

Nu se simt tocmai bine, motiv pentru care este recomandat un repaus.

Horoscop 15 iulie Varsator

Varsatorii rezolva astazi probleme importante si gasesc solutii la dileme pe care le au de foarte mult timp. Spre finalul zilei sarbatoresc succesul alaturi de familie.

Horoscop 15 iulie Pesti

Pestii ar trebui sa se relaxeze astazi, nu este ziua in care ar trebui sa faca efort intelectual.

Evitati luarea deciziilor importante si pregatiti-va pentru saptamana urmatoare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.