Meryem, hotarata sa il denunte pe Oktay! Afla la ce masuri va recurge procurorul pentru a se salva, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iul 2018, 16:57

Yurdal este eliberat din inchisoare, iar Savas continua investigatiile in ceea ce-l priveste pe procurorul Oktay.

Savas este decis sa anuleze casatoria cu Derin, chiar daca asta i-ar aduce mari prejudicii insemnate tatalui sau, daca descopera ca tanara si Oktay comploteaza impotriva lui.

Lui Meryem nu-i vine sa creada cand aude ca Oktay se afla in spatele arestarii unchiului Turan. Frumoasa fata realizeaza ca toate avertismentele venite din partea lui Savas, in ceea ce-l priveste pe procurorul Oktay, se adeveresc.

Meryem il ameninta pe procuror ca il va demasca.

Oktay vede ca se strange “lantul” in jurul sau si vrea sa demisioneze din Procuratura. Numai ca Yurdal, controversatul om de afaceri, nu-i “permite” lui Oktay sa iasa din “serviciu”. Speriat ca Savas este pe urmele lui dar si din cauza faptului ca Meryem l-a amenintat ca dezvaluie adevarul despre accidentul lui Sevinc, Oktay ii cere ajutorul lui Beliz.

Meryem, Derin si Oktay ajung fata in fata. Nimeni nu banuieste, insa, ca aceasta intalnire a fost pusa la cale, de Savas.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.