Giani Kirita, intalnire emotionanta cu mama sa, in casa copilariei! Iata ce "interviu" inedit i-a acordat fostul fotbalist mamei sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iul 2018, 13:02
video Foto(5)

Giani Kirita se intoarce cu drag in localitatea in care a jucat prima data fotbal si in casa in care si-a trait copilaria.

Giani Kirita a fost in vizita la mama lui, impreuna cu o echipa "WOWbiz", pentru a arata cu mandrie tuturor fanilor sai ce amintiri frumoase il leaga de locurile copilariei sale.


"Pe noi ne-au crescut mamaia mea si mama mea! Mama a fost si tata pentru mine, de asta mama mea a fost sufletul meu si o iubesc. Imediat ce m-am nascut eu, nu a durat prea mult si s-au despartit.
Eu am dus toata viata lipsa tatalui. Eu singur imi duceam geanta in spate. Cand eram junior, pe toti ii asteptau tatii. Pe mine nu ma astepta nimeni. Mama trebuia sa fie un pic mai dura. Mai ales ca nu eram nici prea cuminte, geamurile erau mereu sparte. Datorita Exatlonului mi-am pus gandurile in ordine si daca e sa apara o femeie care sa completeze ce zic eu, poate sa existe si o relatie", a spus Giani Kirita.

Cel mai inedit moment a fost atunci cand Giani Kirita i-a acordat cel mai sincer interviu mamei sale, care si-a dorit sa primeasca cele mai ferme raspunsuri.


Aceasta l-a intrebat cand se insoara, iar raspunsul acestuia nu a multumit-o deloc, deoarece Giani a recunoscut ca se fereste deocamdata de insuratoare.
Iata cum a raspuns Giani Kirita la celelalte intrebari ale mamei sale:


 

 

Taguri: